Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky stravy na močové a pohlavné orgány
- Som maximálne spokojná
Trpela som silným zápalom močových ciest. Popri silných antibiotikách som začala užívať aj Gynellu Cystilab. Má praktické balenie, ktoré len jednoducho rozpustite vo vode. Príjemnú brusnicovu chuť a to najdôležitejšie že naozaj pomáha zmierniť príznaky. Určite môžem len odporučiť.
- Super
- Výborná chuť
- Praktické balenie
- Bez negatív
Výrobok hodnotím, ako výbornú voľbu. Má veľmi praktické balenie, len som na to musela "prísť". Je dvojzložkový, čo je veľmi zaujímavé a nevšedné. Má peknú farbu, príjemnú a skvelú chuť,ktorá mi pripomenula detstvo. Určite si Gynellu Cystilab zakúpim znova. Veľmi mi pomohol a dokonca má dobrý účinok aj na trávenie
- Výborná chuť
- Podpora imunity
- Jednoduché užívanie
Gynella cystilab môžem hodnotiť veľmi kladne. Užívala som ho najmä počas dní, kedy počasie nebolo veľmi priaznivé a ľahko som mohla prechladnúť, nakoľko som veľmi náchylná a problémy mám po čo i len sadnutí si na studenú lavičku. Imunitu teda bola posilnená a neprechladla som. Chuť je za mňa výborná a dávkovanie veľmi jednoduché.
- Chut
- Balenie
- Zlozenie
- Tazsie otvaramie bez nozniciek
Gynella ma vybikajucu chut, farbu a vonu. Je to len jeden z mal praskovych produktov ktore mi po rozrobeni vo vode nepride tazke vypit. Ocenila by som vacsie balenie nakolko pri zvysenej davke vystaci len na par dni. Pocitujem zlepseny stav najma vaginalneho ph a pocas uzivania som nezaznamenala volesti brucha ktore mavam, avska neviem ci to ma suvis.
Urcite absolvujem minimalne este jednu kuru
- Forma užitia
Ak sa Vás chytila choroba, tak Vy si uchmatnite produkt Gynella Cystilab. S hrôzou spomínate na urologický čaj, tak pri Gynella Cystilab to nehrozí. Produkt Gynella Cystilab je skvelou voľbou pri akútnom probléme. Prijateľnou formou a najmä rýchlo pomôže prv zmierniť a nakoniec úplne odstrániť vzniknutý zdravotný problém. Vrelo odporúčam!
- Vôňa
- Účinky
- Malé balenie
Veľmi som vďačná za možnosť vyskúšať tento úžastny produkt. Veľmi mi pomohol mávala som zápaly močových ciest a tento produkt mi vážne zabral a doteraz žiaden problém nemám. Môžem ho len odporučiť. Chuť a vôňa je výborná, sladká. Dokonca aj farba je pekná a lákavá.
- Osviežujúca chuť
- pozitívne účinky
Tento produkt je skutočne neuveriteľný, jeho účinky prekročili moje očakávania. Po užívaní som sa úplne zbavila nutkania na časté močenie a musím pochváliť aj jeho skvelú osviežujúcu chuť brusníc. Navyše, cena je veľmi priateľská, takže ide o skvelú voľbu. Určite by som ho odporúčala každému, kto ho ešte nevyskúšal.❤️
- podpora prirodzenej imunity
- skvelá chuť
- balenie
- rozpustnosť
Problémy ustúpili, účinok som pociťovala do troch dni. Výrobok skvelo chutí, vonia a ľahko sa rozpúšťa v malom množstve vody. Podporuje prirodzenú imunitu a obsahuje prospešné laktobacily. Brusnicovy extrakt dodáva väčšiu intenzitu. Určite si zaobstarám ďalšie balenie. Odporúčam vyskúšať
- rýchly nástup účinku
- vynikajúca chuť
- jednoduchá aplikácia
- zaberá aj na chronické zápaly močových ciest vyvolané baktériami E. Coli a Klebsiella pneumoniae
- žiadne
Mala som tú česť testovať produkt Gynella Cystilab. Som žena, ktorej už po tých rokoch (celkom 6) nezaberali ani ATB. Rezistencia baktérií bola odolná aj napriek úprave vaginálnej a črevnej mikroflóry. Cystilab od Gynella mi však viditeľne pomohol! Už po druhom dni užívania som cítila zmenu, a to ako v množstve moču, tak aj celkovom komforte. Čaká ma ešte cievkovanie, čo však verím, že dopadne už dobre. Jednoznačne odporúčam!
- Dobré dávkovanie
- Chuť a vôňa nápoja
- Forma podania - je to chutný nápoj nieje potrebné prehĺtať tabletku
- Balenie jednotlivých dávok vo vrecúškach, ktoré je možné nosiť napr. V kabelke bez toho aby došlo k jeho poškodeniu a znehodnoteniu liečiva
- Niektoré balenia sa horšie otvárajú
Gynella Cystillab hodnotim pozitívne. Už po prvých dvoch dávkach sa mi zmienili príznaky infekcie močových ciest (bolesti v podbrušku a časté nutkanie na močenie). Príjemne prekvapí a sladkokyslá chuť a vôňa nápoja. Pozitívom je tiež balenie jednotlivých dávok v odolných vrecúškach.
- Blenie
- Účinnosť
Produkt mi naozaj pomohol,problémy ustúpili,po opakovaných chorobách , prechladnutiach a naštrbenej imunite bol tento doplnok stravy doslova pre mňa zázrak. Cítim sa lepšie, chuť je úžasná a taktiež perfektne premyslené balenie :) určite odporúčam ??
- Lahodná chuť a účinky
- Pri užívaní výrobku Gynella Cystilab sa
mamine problémy s únikom moču
výrazne zlepšili.
- Chuť je vynikajúca,lahodná a
osviežujúca.
- Odporúčame všetkými 10 kto má takéto ťažkosti s močovým mechúrom, alebo zdravotný problém.
- Určite si tento výrobok ešte zakúpime.
- Príjemná chut aj farba
- Konzistencia je taktiez prijemna .ziadne hrcky hrudky z ktorych by ma napinalo
- Paci sa mi zlozenie
Neprijemny pocit nutkania zmizol.ziadne vedľajšie ucinky ani negativa som nepostrehla.prakticke nenapadne balenie.probiotika a v podstate prirodne zlozenie su velkym plusom.chut aj konzistencia su prijemne.prasok/napoj je mi pri urinalnych problemoch sympatickejsi ako tabletky.
- Vôňa
- Rýchlo sa rozpúšťa
- Ťažšie sa otvára
Po doručení objednávky som otvorila balenie,vybrala jeden kus ktorý som chcela otvoriť prstami,ale sa mi nedalo,musela som si vziať nožnice,aby som sáčok odstrihla.Po otvorení som obsah sáčku nasypala do vody a nechala rozpustiť
S produktom som veľmi spokojná,ma výbornú chuť,rychlo sa rozpustí , vrelo ho odporúčam a objednam si ďalšie balenie
- Praktické balenie
- Ľahko sa rozpúšťa
- Výborne chutí
- Účinné už po 2 dávke
- Vyššia cena
Gynella Cystilab môžem len odporúčať!Pomohol mi pri akútnom zápale močových ciest.Už po užití 2 dávky som pocítila úľavu a nebolo treba nasadiť ani antibiotiká,čo hodnotím ako velikánske plus! Taktiež oceňujem praktické balenie ktoré sa vojde aj do kabelky a ľahko sa rozpúšťa a chutí výborne.
Bez nejakeho vysledneho efektu . Zbytocne vyhodene peniaze. Nepomohlo vobec.
- Účinnosť
Veľmi účinný produkt. Ťažkosti ustúpili po cca. 7 dňoch. Bolesti a nutkanie na močenie ustúpili. Veľká spokojnosť s týmto produktom. Chuť v pohode a balenie vhodné kdekoľvek použiť. Pri problémoch s močovými cestami určite siahnem po tomto produkte. Veľká spokojnosť. Môžem len odporučiť.
- Ľahké používanie
- Chuť
Užívam už týždeň, pijem po zobudení každé ráno. Používam to ako prevenciu, aby sa mi zápaly a infekcie nevracali, keďže by nebolo mesiaca kedy by som to nemala. Zatiaľ sa mi neobjavili žiadne príznaky, takže som spokojná a budem pokračovať v užívaní naďalej po celý mesiac. Sladká vôňa a chuť mi troška prekáža, ale myslím že žiadne lieky ani doplnky chutné nie sú, takže sa to dá vpohode zvládnuť
- Zloženie
- Vhodne pre tehotné, dojciace
- Vyššia cena
Výrobok je vhodný pre dojciace ženy, čo je skvele , pretože veľa produktov nie sú pre tieto ženy vhodne. Taktiež aj pre tehotné ženy. Skvele na prevenciu aj pri akútnom probléme. Mám veľmi dobrú skúsenosť a odporúčam aj ďalej . Skvelá a lahodná chuť.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »