Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky stravy na močové a pohlavné orgány

Overený zákazník Testuj.to Nikola

• Účinnosť
  • Dlhsie čakanie na balík

Gynella cystilab ma veľmi milo prekvapil. Síce mi balíček ďalšie meškal nakoniec som sa ho dočkala. Neľutujem. Pomohol mi zmierniť moje ženské a močové problémy. Má príjemnú vôňu a chuť. Určite odporúčam vyskúšať . Ďakujem že som sa mohla zúčastniť testovania

Overený zákazník Testuj.to Monika

• Príprava
  • Rýchly účinok

Keďže trpím opakovanými zápalmi,siahla som po Gynelle a bola som veľmi milo prekvapená jej rýchlym účinkom,jednoduchou prípravou a príjemnou chuťou.Gynella určite odporúčam všetkým ktorý majú tieto problémy.určite si zabezpečím ďaľšie balenie len tak pre istotu ☺️

Overený zákazník Testuj.to Magdaléna

• vzhľad obalu
  • chuť a vôňa
  • balenie
  • ľahká rozpustnosť
  • spojenie D-manozy a laktobacilov
  • trochu ťažšie otváranie sáčku

Prípravok Gynella je balený v jednotlivých vrecúškach, takže nie je problém ho nosiť pri sebe. Je ľahko rozpustný aj v studenej vode, chuť aj vôňu má príjemnú.Prípravok užívala mesiac a som spokojná.Mávam nervózny močový mechúr a počas užívania Gynella sa môj problém zminimalizoval.

Overený zákazník Testuj.to Beáta

• Praktickosť balenia
  • Účinok
  • Nejasný návod
  • Iba 10 sáčkov v balení

Nápoj doporučujem všetkým, ktorý majú počiatočné problémy s močovým mechúrom. Veľmi oceňujem, že prípravok je vo forme prášku. Chuť je brusnicová. Plusom, že nápoj nie je presladený, dá sa pripraviť na studeno, na teplo. Sáčky sa dajú otvoriť len s nožnicami.

Overený zákazník Testuj.to Veronika Mária

• Nič

Chuť produktu bola výborná. Veľmi chutná. Nebola umelá ani presladená. Pri dlhodobom dávkovaní by bolo určite vidieť výsledky. Chceme v užívaní naďalej pokračovať a kúpiť si ďalšie balenie v lekárni. Moja mama máva chronický zápal močového mechúra a je v menopauze. Produkt sa jej veľmi hodil. Ďakujeme ;)

Overený zákazník Testuj.to Sandra

• Brusnicová chuť
  • Nemám čo vytknúť

vyskúšala som tento produkt, testovala som ho až pokiaľ som nevyužívala každý jeden sáčok a môžem povedať že mi pomohol, môžem len a len odporučiť má zaujímavé zloženie ale čo je prekvapenie že má výbornú chuť brusnice, ale aj praktické balenie. Takže žienky neváhajte a vyskúšajte ho aj vy.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Produkt je v sačkoch

Gynella je super voľba pre tých ktorých trápi problém s močovými cestami za mňa určite odporúčam .Produkt mi pomohol .Je dobry aj ako prevencia .Ľahko sa používa keďže produkt je v sačkoch ktorý si ľahko rozmiešam vo vode .
Je to rýchle a lepšie ako zapíjat tablety.

Overený zákazník Testuj.to Silvia

• Chut sa dá
  • Dlhsie užívať

Treba dlhšie užívať,moje problémy veľmi neustupily, ale zmiernili, chuťovo ss to dá porovnať z veľmi rozriedenym džúsom... farba je taká ružová.Snad to iným pomôže viac. Ale celkove to ujde.Najskor ma bolelo nrucho viac a teraz to uz je slaba bolest,ale neprestala bolest...

Overený zákazník Testuj.to Lucia

• Chuť je príjemná
  • Balenie
  • Zloženie
  • Forma nápoja
  • Nenašla som negatíva

Veľmi príjemný nápoj na riešenie problémov, ktoré bývajú radšej ukryté. Formula nápoja je veľmi chutná s príjemnou brusnicovou chuťou. Zloženie zaberá veľmi skoro. Za pomerne krátku chvíľu začali moje problémy miznúť. Zakúpila som si aj ďalšie a odporučila aj svokre.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

• chuť
  • laktobacily
  • vhodné aj na cestovanie
  • rýchla príprava
  • účinok
  • balenie - zmiešavanie dvoch zložiek
  • malé balenie, privítala by som viac kusov v balení

Super výrobok. Počas používania prvého balenia odstránilo ľahké prejavy. Určite budem pokračovať v dlhšom užívaní. Gynella má skvelú chuť. Najviac oceňujem zloženie s laktobacilmi - na trhu som podobné ešte nenašla. Nemusím si kupovať 2 druhy produktov (probiotiká a D-manozu). Je to super variant pre mňa.

Allnature BIO Maca prášok RAW 200 g

Allnature BIO Maca prášok RAW 200 g

Overený zákazník MobilnaLekaren.sk Martin

Zakúpený v MobilnaLekaren.sk

Odporúča produkt
  • Produkt spĺňa svoju funkciu.
Proerecta Shot 8x60 ml

Proerecta Shot 8x60 ml

Overený zákazník FLAGRANTI Brunero

Zakúpený v FLAGRANTI

Neodporúča produkt

Možno je to vekom, no v mojom prípade je produkt veľmi nepresvedčivý. Musím kombinovať s inými produktami.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Zloženie
  • Obal
  • Vôňa
  • Účinnost
  • Ťažko sa otvárajú sáčky

Gynella cystilab ma pekné balenie. Sáčky sa trochu ťažšie otvárali. Prekvapila ma príjemná vôňa a chuť. Užívala som gynellu cystilab akurát pri akútnom zápale močových ciest a na moje prekvapenie mi po 10dnoch problémy ustúpili a to aj vďaka unikátnemu zloženiu. Dobuducna urcite objednam ďalšie balenie.

Overený zákazník Testuj.to Katarína

• chuť
  • ústup zdravotných problémov

Gynellu som vyskúšala kvôli nepríjemným pocitom v oblasti močových ciest, ako aj gynekologickým problémom. Po vybratí balenia príznaky ustúpili. Chuťovo je produkt tiež celkom prijateľný, vlastne je z neho celkom chutný nápoj. Produkt určite odporúčam, nakoľko pomáha.

Overený zákazník MojaLekáreň.sk Ján

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

Odporúča produkt
  • Jeho použitie je bez vedľajších účinkov a s dokonalým účinkom v zmysle jeho určenia.

Špičkový produkt bez vedľajších účinkov.

Overený zákazník Testuj.to Daniela

Pridané: 10. apríla 2023

• Vôňa
  • Účinok
  • Balenie
  • Nemám

Tento doplnok stravy som vyskusala po častých zapaloch mocovych ciest, vzdy som mala na chvíľu pokoj, a vratilo sa to znova. Dostala som možnosť vyskusat tento doplnok a zatial som spokojna. Ako s chuťou, konzistenciou. Uz dlhsie som zapal nemala. Budem ho urcite uzivat aj preventívne nakolko je na to určený. Balenie je milé, jemné, lahko sa zarába m za mna zatial spokojnosť. V rodine trpime týmto problemom viacere cize iste odporučim dalej.

Overený zákazník MojaLekáreň.sk J

Pridané: 10. apríla 2023

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

Odporúča produkt

Je to vyborny produkt, urcite odporucam, mna nesklamal, ucinok ten pravy...

Overený zákazník Testuj.to Lenka

Pridané: 9. apríla 2023

• Spokojnost
  • Prakticke balenie
  • Vyborná chuť

Spolahliva a spokojná tak sa da nazvať moja skusenosť s gynellou jednoduche a praktické použitie,užasne balenie do kabelky aj do kufra na cestovanie.Prijemna chuť.Zamňa spokojnosť 100%.Viditeľne zlepšenie už po tretom použití.A konečne sa aj žena môže cítiť príjemne.

Overený zákazník Testuj.to Miroslava

Pridané: 9. apríla 2023

• Vyborna chut
  • Davkovanie
  • Okamzity ucinok

Gynella Cystilab som užívala na podporu močového aparátu, nakoľko trpím častými infekciami (e.colli). Hoci som počas užívania nemala akútnu infekciu, cítila som sa viac v pohode, vyprázdňovanie bolo ľahšie a výdatnejšie. Efekt sa nevyrovnal žiadnym voľnopredajným vitamínovým tabletám a to som ich vyskúšala veľmi veľa. Chuť nápoja je výborná, balenie 10ks akurát. Odporúčam všetkými desiatimi.

PRIMULUS 60 tabliet

PRIMULUS 60 tabliet

Registrovaný používateľ Registrovaný používateľ

Pridané: 30. marca 2023

• Kvalitný doplnok stravy
  • Naozaj funguje
  • Po pár mesiacoch viac energie, lepší spánok
  • Lepšie športové výkony

Super doplnok stravy na udržanie testosterónu. Pre športovcov a aktívnych ľudí ideálny.

Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií 1...21 22 23 24 [ 25 ]